Regressioterapia

Regressioterapiassa tehdään mielikuvamatka menneeseen elämään. Hoito tapahtuu meditatiivisessa syvärentoutuksen tilassa, jossa tietoinen mielesi on rauhoittunut ja kykenet tarkastelemaan menneen inkarnaatiosi kokemuksia. Saatan sinut sanallisesti ohjaten oman korkeamman mielesi ja henkioppaidesi johdattamana menneeseen elämään. Matkalla ovat mukana omat valosuojelijasi ja ohjaudut turvallisesti juuri niiden asioiden äärelle, joita sinun on tärkeää saada tietää.

Matkan aikana olet levollisessa, mutta tietoisessa tilassa ja muistat jälkeenpäin, mitä olemme puhuneet. Mennyttä elämääsi tarkastelet siis sinä itse ja matka etenee keskustellen kanssani. Kerrot minulle mitä mielikuvamatkallasi kohtaat ja kuljetan terapiaa eteenpäin yhden tarkasteltavan elämän ajan.

Regressioterapia soveltuu sinulle, joka olet jo käsitellyt tämän inkarnaation elämäntapahtumiasi ja omaat hieman kokemusta meditaatiosta ja/tai mielikuvatyöskentelystä. Regressioterapia ei sovellu akuutisti kriisiytyneeseen elämäntilanteeseen tai psyykenlääkityksen yhteyteen.

Regressioterapiassa on mahdollista kohdata karmaattisia tapahtumia, jotka voivat näkyä nykykehollisuudessa fyysisinä vaivoina tai vaikkapa pelkotiloina. Olennaista regressiomatkassa on havainnoida niitä toimintamalleja, jotka kulkevat mukana elämästä toiseen ja vaikuttavat tälläkin hetkellä. Regressiomatka toimii syvällisenä itsetuntemuksen välineenä ja sen avulla voidaan myös avata tunnelukkoja ja kohdata käsittelemättömiä asioita, mikäli olet niihin valmis.

Varatessasi ajan regressioterapiaan otathan ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ennen tapaamista teemme lähtökartoituksen ja saat lisätietoa hoitotapahtuman kulusta. Samalla varmistamme, että tämä on juuri sinulle sopiva terapiamuoto tällä hetkellä.

Vastaanottoon varataan aikaa 90 minuuttia ja veloitus on 95€. Ajanvaraus sovitaan vasta alkukartoituksen jälkeen. Yhteydenotto: omshantipalvelut(at)gmail.com tai 040 824 4766. Vastaanotto hoitohuoneellani Länsi-Tampereella, Epilässä. Osoite ajanvarauksen yhteydessä. 

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ

 

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: