Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun suoritetaan tilisiirrolla, sopimuksesta mahdollista maksaa myös osissa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa tilavarauksen vuoksi.

Seuraava Reiki 1-kurssi: 2.-3.10.2021
la klo 12-17, su klo 10-17

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 190€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme hoitoja ryhmässä ja meditaatiotekniikkoja.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen.

Kurssimaksu 300€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, sopimuksesta myös osissa.

Seuraava Reiki 2-kurssi: 6.-7.11.2021
la
klo 12-17, su klo 10-17

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 300€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki hoitopäivä

flower-3103636_1920Tervetuloa Reikin lämpöön! Reikipäivä on avoin kaikille sekä Reiki-kurssin käyneille että vasta Reikiin tutustuville. Päivän aikana teemme ryhmähoitoja ja lataamme ja tasapainotamme energiat yhdessä. Hoitopäivä sopii hyvin palauttamaan mieliin reikiyhteyttäsi, jos itsehoito on tahtonut unohtua tai Reiki-kurssista on jo aikaa, tai haluat tulla vahvistamaan omaa polkuasi ja antamaan ja vastaanottamaan Reikiä. Ryhmähoidot toimivat myös hyvänä harjoitteluna, jos toisten hoitaminen on syystä tai toisesta jäänyt vähemmälle tai et ole vielä rohkaistunut tekemään hoitoja muille. Ennen kaikkea päivä on varattu ihanaan rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon! Hoitopäivään voi osallistua kaikilta reikilinjoilta ja tasoilta (1-3). Jos et ole käynyt Reiki-kurssia osallistut päivään ainoastaan hoidon vastaanottajana. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Seuraava Reiki hoitopäivä: su 26.9.2021 klo 15-18

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 10€/hlö

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Viiden elementin Yinjooga Workshop 

Kuinka yinjooga vaikuttaa kehoon ja tunteisiin?kuolleen miehen asento
Mitä ovat meridiaanit?
Miten vuodenajat liittyvät yinjooga-harjoitukseen?

Oletpa jo kokenut yinsteri ja haet lisäsyvyyttä harjoitukseesi tai ensikertaa yinjoogaan tutustuja ja haluat vankat perustiedot lajista, tämä työpaja vie sinut syväluotaavalle matkalle yinjoogan maailmaan.

Tutustumme yinjoogan taustaan kiinalaisen lääketieteen valossa ja teemme pitkän ja nautinnollisen yinjoogaharjoituksen. Saat mukaasi työkaluja stressin purkuun sekä maton täydeltä rauhallista läsnäoloa itsesi kanssa.

Kurssi sopii kaikille aiemmasta joogataustasta riippumatta. Yinjooga-harjoituksessa tehdään pitkäkestoisia ja syvävenyttäviä asanoita, jotka tuetaan bolsterilla (putkityynyllä) ja joogatiilillä. Liikkeistä löytyy sopivat variaatiot jokaiselle. Kurssin aikana ohjaaja kiertää ryhmässä avustamassa asanoissa rentoutumista kevein tukiottein.

Lämpimästi tervetuloa!

Seuraava Yinjooga workshop: la 9.10.2021 klo 12-16

Kurssipaikka: Auki Joogakoulu, Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Osallistuminen: 50€ (alennusryhmät 45€)

Ilmoittautumiset joogakoulun kalenteriin.

Lisätietoja: omshantipalvelut(at)gmail.com


Kaikki hinnat sis. Alv:n 24% tai 10%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Sivun kuvat Toni Neffling www.photoni.fi, Pixabay