Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun suoritetaan tilisiirrolla, sopimuksesta mahdollista maksaa myös osissa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa tilavarauksen vuoksi.

Seuraava Reiki 1-kurssi: 12-13.2.2022
la klo 12-17 su klo 10-17

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 190€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com

Seuraava kevään Reiki 1 -kurssi 14.-15.5.2022


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme hoitoja ryhmässä ja meditaatiotekniikkoja.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen.

Kurssimaksu 300€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, sopimuksesta myös osissa.

Seuraava Reiki 2-kurssi: 9.-10.4.2021
la
klo 12-17, su klo 10-17

Osallistuminen: 300€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Aroma Yin

bolsteri

Aroma Yin-tunti yhdistää eteeriset öljyt ja rauhallisen yinjoogaharjoituksen kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Keho rentoutuu ja elpyy rauhallisissa ja syvävenyttävissä asanoissa. Luonnonmukaiset eteeriset öljyt on valittu vuodenaikaan sopivaksi yhdistelmäksi tasapainottamaan hermostoa ja stimuloimaan kehon eheytymistä.

Tunti on hidastempoinen ja sisältää pitkäkestoisia asanoita ja hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Yinjooga sopii kaikille ja asennoista löytyy sopivat variaatiot jokaiselle. Asanat tuetaan paksujen putkityynyjen ja joogatiilien avulla, mikä mahdollistaa kehon liikeratojen avaamisen turvallisesti. Samalla tuoksut balansoivat tunnetasolla, kohottavat mielialaa, hoitavat kehomieltä ja tuovat aromaterapeuttisen ulottuvuuden lempeään yinjooga-harjoitukseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Seuraava Aroma Yinjooga: su 20.2.2022 klo 12-14

Kurssipaikka: Auki Joogakoulu, Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Osallistuminen: 25€ sis. henkilökohtaisen eteerisen öljysekoitteen, jonka saat mukaasi

Maksutavat: käteinen raha, kortit, MobilePay

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com

essential-oilsHuom! Sitovat ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä, koska valmistan öljysekoitukset etukäteen.

Maksimiosallistujamäärä on 10 henkeä.

Tuoksuja käytetään yksilöllisesti annosteltuna öljysekoituksena iholla. Jos olet raskaana tai tuoksuyliherkkä, kärsit allergioista, ihottumasta tai astmasta, tunti ei mahdollisesti sovi sinulle. Neuvottelethan ensin lääkärisi kanssa, mikäli haluat osallistua Aroma Yin-tunnille!


Japanilaiset Reiki-metodit

reikistones

Tervetuloa syventämään tietämystäsi ja tuntemustasi Reiki-energiasta! Kurssipäivä on avoin kaikille jonkin reikikurssin käyneille (1-3). Saat tietoa alkuperäisistä japanilaisista tavoista käyttää Reikiä sekä oman reikitasosi mukaisen vihkimyksen vahvistuksen. Teemme rentouttavia ryhmähoitoja ja harjoittelemme tekniikoita käytännössä yhdessä. Kurssin antia voit jatkossa käyttää sekä itsehoidossa että toisten hoitamisessa.

Tervetuloa Reikin lämpöön!

Seuraava Japanilaiset Reiki-metodit: su 27.3.2022 klo 10-17

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 80€ (sis. kahvi/teetarjoilun)

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Kaikki hinnat sis. Alv:n 24% tai 10%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Sivun kuvat Toni Neffling www.photoni.fi, Pixabay