Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. 

Seuraava Reiki 1-kurssi: 10.-11.9.2022
la klo 12-18 ja su klo 10-17 

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 190€. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 50€. Ennakkomaksu vähennetään lopullisesta kurssimaksusta, joka suoritetaan ennen kurssin alkua tilisiirtona. 

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme yksinkertaisia meditaatiotekniikkoja sekä hoitamista ryhmässä.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen. 

Kurssimaksu 300€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. 

Seuraava Reiki 2-kurssi: 17.-18.9.2022
la
klo 12-17, su klo 10-17

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 300€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki Master

reiki-master-logoReiki Master -koulutus valmistaa Reikin korkeimpaan asteeseen. Reiki Masterina sinulla on lupa opettaa Reikiä kaikilla tasoilla ja välittää vihkimyksiä. Koulutuksen voi myös käydä puhtaasti oman henkisen kasvun edistämiseksi tai tueksi reikihoitajan työlle. Reiki Master -koulutuksen aloittamisen ehtona on suoritetut Reiki 1 – ja Reiki 2 -kurssit. Reiki 2 -kurssista suositellaan kuluneeksi vähintään puoli vuotta ennen koulutuksen alkamista. Opetan pääsääntöisesti oppilaita, jotka ovat suorittaneet Reiki 1:n ja Reiki 2:n omilla kursseillani. Koulutus kestää noin puolitoista vuotta ja koostuu kymmenestä kurssipäivästä ja niiden välillä itsenäisestä työskentelystä sekä hoitoharjoitteluista. Myös reikikurssien kertaus on osa koulutusta. Jos polkusi tuntuisi johdattavan sinua syvemmälle energiahoitamisen tehtävään tai koet Reikin välittämisen muille kutsuvana, ota yhteyttä lisäinformaatiota varten. Reiki Master-koulutukset alkavat joustavasti sopivan ryhmän syntyessä. 


Yinjooga & hoitava sointi 

Iltapäivä sisältää pehmeän Yinjooga- harjoituksen ja rentouttavan äänimatkan. Harjoituksen aikana keho tuetaan tyynyjen ja vilttien avulla levollisiin asanoihin. Elävä sointimaailma hoitaa kehoasi ja mieltäsi ja palaat matkalta uudistuneena ja puhdistuneena. Iltapäivä sopii kaikille aiemmasta joogataustasta riippumatta.

Marika Laijärvi on Yinjoogaopettaja (RYT200), Restoratiivisen joogan ohjaaja sekä Reiki-energiahoitaja ja -kouluttaja. Marikan ohjauksessa korostuvat terapeuttinen ja läsnäoleva kosketus ja meditaatiivinen rauha. Joogassa hän painottaa energian virtaavuutta ja hyväksyvää lähestymistapaa kohti kehotietoisuutta.

Vesa Sädekoski toimii soitonopettajana ja rehtorina Taidekoulu Tuulikellossa Tampereella. Hän on perehtynyt sielua ja kehoa puhdistavaan musikaaliseen sointiin. Elävöittävä sointi on korkeataajuista valon ja lämmön täyttämää ääntä, joka saa kehon solut värähtelemään hoitavasti. Vesa soittaa käsintehtyjä korkealaatuisia soittimia, 35-kielistä lyyraa, pienempiä lyyria, puuhuiluja, ja käsin taottuja pronssisoittimia, gongeja, triangeleita sekä äänimaljoja ja symbaaleja.

Lämpimästi tervetuloa!

Aika: lauantai 20.8. klo 13-15

Paikka: Auki Joogakoulu, Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Osallistuminen: 40€ / 35€ (tyött. opisk. eläkel.) Maksu paikan päällä käteinen, maksukortit, MobilePay

Ilmoittautumiset Marikalle: omshantipalvelut(at)gmail.com tai 040 824 4766


Japanilaiset Reiki-metodit

reikistones

Tervetuloa syventämään tietämystäsi ja tuntemustasi Reiki-energiasta! Kurssipäivä on avoin kaikille jonkin reikikurssin käyneille (1-3). Saat tietoa alkuperäisistä japanilaisista tavoista käyttää Reikiä sekä oman reikitasosi mukaisen vihkimyksen vahvistuksen. Teemme rentouttavia ryhmähoitoja ja harjoittelemme tekniikoita käytännössä yhdessä. Kurssin antia voit jatkossa käyttää sekä itsehoidossa että toisten hoitamisessa. Kurssilla käymme läpi seuraavia harjoituksia Reikin aistimisen vahvistamiseksi ja hoidon tueksi:

  • Gassho Meiso
  • Joshin Kokyo-Ho
  • Kenyoku
  • Gokai
  • Reiji-Ho
  • Reiki Mawashi
  • Gyoshi-Ho ja Koki-Ho
  • Reiki Okuri
  • Shu Chu-Reiki
  • Ketsueki Kokan-Ho eli Kekko

Tervetuloa Reikin lämpöön!


Viiden elementin yinjooga

Tutustumme yinjoogaan kiinalaisen lääketieteen valossa. Huollamme koko kehon päästä varpaisiin syventyen aina yhteen elementtiin kerrallaan. Vahvistamme Qi:n virtaavuutta meridiaaneissa eli energiakanavissa samalla kun rentoudumme ja palaudumme kokonaisvaltaisesti.

Yinjooga sopii kaikille aiempaan joogataustaan katsomatta eikä edellytä notkeutta tai liikunnallisuutta. Harjoitus tapahtuu pääosin lattialla istuen ja maaten. Asanoissa viivytään muutama minuutti kerrallaan rauhallisesti hengittäen ja asennot tuetaan tyynyin ja viltein. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunnin aikana ohjaaja kiertää ryhmässä avustamassa kevein tukiottein.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan!