Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet ovat kalenterin alla. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!

Kurssikalenteri

Syksy 2019

12.11. Menneet elämät -meditaatioilta

16.-17.11. Astrologian perusteet

26.11. Uudenkuun enkeli-ilta

30.11.-1.12. Reiki II

7.-8.12. Reiki I

12.12. Täydenkuun hoitoilta ja henkiset pikkujoulut


Kevät 2020

10.1. Täydekuun meditaatio- ja hoitoilta

11.-12.1. Astrologian jatkokurssi

24.1. Uudenkuun enkeli-ilta

9.2. Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta

15.-16.2. Reiki I

10.3. Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta

14.-15.3. Reiki II 

21.3. Enkelipäivä

9.4. Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta

25.-26.4. Reiki I

7.5. Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta

23.5. Reikipäivä


Astrologian perusteet

Astrologian perusteetAstrologia on vuosituhansia vanha tietämys ihmisen sielunkuvan ja universumin välisestä yhteydestä. Kurssilla käymme läpi länsimaisen astrologian perusteet helposti ja selkeästi. Opit lukemaan syntymäkarttaasi uuden ajan henkisen astrologian valossa ja saat syväsukelluksen omaan minuuteesi.

Oman kartan ymmärtäminen on läheisin työkalu astrologian avautumiseen, siksi käytämme aikaa osallistujien karttoihin tutustumiseen yhdessä. Samalla saat suullisen tulkinnan horoskoopistasi. Kurssilta saat mukaasi välineet ryhtyä tutkailemaan läheistesi ja ystäviesi karttoja ja mahdollisuuden nähdä ihmisyyden laajemmasta näkökulmasta. Käymme läpi kartan rakenteen, kaksitoista eläinradan merkkiä, akselit, huoneet, planeetat ja taivaankappeleet ja niiden symboliikan. Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja astrologiasta, mutta ei haittaa, vaikka olisit tutustunut karttaasi aiemminkin. Henkinen astrologia tarkastelee syntymäkarttaa jälleensyntymän, karmaattisten oppimistehtävien ja sielunsuunnitelman näkökulmasta. Tervetuloa myös astrologian perusteiden kertaajat puoleen hintaan!

Seuraava Astrologian perusteet -kurssi la-su 16.-17.11.2019 klo 10-16

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 150€ sis. kirjallisen materiaalin, tähtikarttasi, lyhyen suullisen tulkinnan ja kahvi/teetarjoilun

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com

Huom! Ilmoittautuessasi annathan syntymäaikatiedot ppkkvv, syntymäpaikkakunta ja tarkka kellonaika kartan laatimista varten.

Ilmoittautuessasi samalla kertaa sekä alkeis- että jatkokurssille saat molemmat kurssit yhteishintaan 270€ (norm. 300€)!


Astrologian jatkokurssi

Astrologian jatkot

Jos olet jo tutustunut astrologian perusteisiin ja tiedät, mitä ovat merkit, planeetat, akselit ja huoneet, tervetuloa astrojatkoille! Jatkokurssilla perehdytään aspekteihin eli planeettojen tekemiin määräkulmiin suhteessa toisiinsa. Näin saadaan tulkintaan paljon lisäulottuvuutta erityisesti karmaattisessa mielessä. Tutkaillaan laajemmin eläinradan merkkien ja planeettojen symboliikkaa ja sukelletaan syvemmälle osallistujien karttoihin. Kerrataan perusteita tarpeen mukaan ja avataan myös ovea tulevaisuuteen ja luodaan katsaus transiitteihin. Astrologia ei ole ennustamista, mutta transiittitulkinta mahdollistaa ajanhengen luonteen ymmärtämiseen ja näin myös tulevien virtausten ennakoimisen.

Seuraava Astrologian jatkokurssi la-su 11.-12.1.2020 klo 10-16

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 150€ sis. kirjallisen materiaalin, tähtikarttasi, lyhyen suullisen tulkinnan ja kahvi/teetarjoilun

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com


Enkelipäivä

Evelyn the Morgan lightKuinka saada yhteys enkeleihin ja heidän rakkaudelliseen ohjaukseensa? Kurssipäivän aikana tutustumme omaan suojelusenkeliimme ja lukuisiin arkkienkeleihin, jotka tukevat ja kannattelevat valoamme. Teemme meditaatioita enkeliyhteyden vahvistamiseksi ja saat tietoa ja kanavoitua viestiä enkelimaailmasta. Harjoitat myös omaa kykyäsi kanavoida enkeleitä. Enkelit välittävät rakkaudellista, lempeää ja parantavaa energiaa ja kurssipäivästä saat sylikaupalla voimaa ja lämpöä mukaasi. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai kokemuksia enkeleistä. Tervetuloa mukaan ihanien sielunystävien seuraan!

Seuraava Enkelipäivä la 21.3.2020 klo 11-16

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 60€

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com


Menneet elämät-meditaatioilta

flower-meadowTervetuloa matkalle menneeseen elämääsi ja itseesi! Illan aikana saat tietoa jälleensyntymästä, sielunkierrosta, karman lainalaisuuksista ja regressioterapiasta. Teemme yhteisesti ohjatun regressiomatkan, jossa pääset tarkastelemaan mennyttä elämääsi turvallisesti ja lempeästi omien mielikuviesi johdattelemana. Regressiomatkan avulla on mahdollista lisätä itsetuntemusta, saada valoa sielunpolulle ja ymmärtää syvällisesti omaa historiaa ja kehitystä. Regressiomatkalta saat tuliaisiksi ohjeistusta nykyiseen elämääsi ja sen viemiseen parhaaseen mahdolliseen suuntaan. Regressiomatka toimii myös energioiden lataajana ja läsnä ovat ohjaajamme ja auttajamme. Jos tunnet tarvetta vaihtaa ajatuksia regressiosta, meditaation jälkeen on mahdollista purkaa kokemuksia keskustellen.

Seuraava Menneet elämät -meditaatioilta ti 12.11.2019 klo 18-20

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 40€ sis. kahvi/teetarjoilun

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, käteisellä paikan päällä tai sopimuksesta osissa.

Seuraava Reiki 1 -kurssi: la-su 7.-8.12.2019 klo 10-16

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme hoitoja ryhmässä ja meditaatiotekniikkoja.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin minun tai jonkun toisen opettajan johdolla. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen.

Kurssimaksu 280€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, käteisellä paikan päällä tai sopimuksesta osissa.

Seuraava Reiki 2 -kurssi: la-su 30.11.-1.12.2019 klo 10-16

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Ilmoittautumiset: 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Reiki III

reiki-master-logoReiki 3 eli Reiki Master -koulutus valmistaa sinut Reikin korkeimpaan asteeseen. Saat käyttöösi mastersymbolit ja aloitat kasvun ja kirkastumisen tien, joka vie sinua eteenpäin yhä selkeämmin oman intuitiosi, sisäisen ohjauksesi ja oppaidesi johdattamana. Koulutuksen käytyäsi olet valtuutettu välittämään vihkimyksiä ja opastamaan toisia heidän reikitiellään. Reiki Masterina sinulla on lupa opettaa Reikiä, mutta koulutus ei velvoita toimimaan opettajana. Opettaminen on kutsumus ja vain yksi osa reikitietä. Ennen kaikkea Reiki Master -koulutus toimii itsekasvun väylänä ja yhteyden avaajana universaaleihin harmonioihin. Moni käy koulutuksen osana omaa henkistä polkuaan ilman tarkoitusta toimia reikiopettajana.

Koulutus kestää noin vuoden ja koostuu lähiopetuspäivistä ja tapaamisten välillä itsenäisesti tehtävistä hoitoharjoitteluista ja pohtimistehtävistä. Koulutuksen ajan ja sen jälkeen olen käytettävissäsi ja tarjoan sinulle tukeni reikitielläsi. Reiki Master -koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on suoritetut Reiki 1 – ja Reiki 2 -kurssit. Suositeltavaa on, että Reiki 2 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään puoli vuotta ennen koulutuksen aloittamista. En kuitenkaan minä eikä kukaan mukaan voi määritellä sitä, milloin olet valmis etenemään mastertasolle. Jokaisen polku on omanlaisensa ja vain sinä voit tietää, millaiseksi tiesi muodostuu, millaisessa tahdissa etenet ja mikä on oikea aikataulu juuri sinulle. Jos reikitie kutsuu sinua pidemmälle, ota yhteyttä ja kysy lisää! 


Reikipäivä

flower-3103636_1920Tervetuloa Reikin lämpöön! Reikipäivä on ryhmähoitopäivä kaikille reikikurssin käyneille. Päivä on reikitietäsi syventävä tapaaminen, jossa voidaan keskustella Reikin avaamista asioista ja elämänmuutoksista ja antaa ja vastaanottaa hoitoa. Uusia virityksiä ei jaeta tällä kurssilla, mutta välitän kullekin osallistujalle vihkimyksen vahvistuksen.

Päivän aikana teemme ryhmähoitoja ja lataamme ja tasapainotamme energiamme yhdessä. Tarpeen mukaan kerrataan itsehoito-otteet, toisen hoito-otteet ja chakrojen balansointi. Hoitopäivä sopii hyvin palauttamaan mieliin reikiyhteyttäsi, jos itsehoito on tahtonut unohtua tai reikikursseista on jo aikaa. Ryhmähoidot toimivat myös hyvänä harjoitteluna, jos toisten hoitaminen on syystä tai toisesta jäänyt vähemmälle tai et ole vielä rohkaistunut tekemään hoitoja muille. Ennen kaikkea päivä on varattu ihanaan rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon! Hoitopäivään voi osallistua kaikilta reikilinjoilta ja tasoilta.


Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta

täydenkuunhoidotHoitoillassa hiljennymme oman kehon ja mielen äärelle. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja vastaanottaa parantavaa energiaa tarvitsemaasi asiaan tai vain rentoutuaksesi. Teemme yhteisesti ohjatun meditaation ja kanavoin ryhmälle parantavan reikihoidon.
Reiki tasapainottaa kehon ja hoitaa niin fyysisen, emotionaalisen kuin henkisen tason vaivoja. Hoidon voit vastaanottaa makuulla tai istuen. Tilastamme löytyy makuualustoja, peittoja ja tyynyjä.

Joulukuun meditaation perään vietämme henkisiä pikkujoulua glögien merkeissä. Olet lämpimästi tervetullut jäämään mukavaan seuraan kuulemaan tulevan vuoden energeettisistä kuvioista ja tapahtumista! 🎅

Seuraava Täydenkuun meditaatio- ja hoitoilta: to 12.12.2019 klo 18-19 ja henkiset pikkujoulut klo 19-20

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 15€

Ilmoittautumiset 040 824 4766 tai sähköpostitse omshantipalvelut(at)gmail.com. Maksu käteisellä rahalla tai maksukortilla paikan päällä.

♥ Lämpimästi tervetuloa mukaan! ♥


Uudenkuun enkeli-ilta

planet-angel

Tervetuloa viettämään iltaa mukavaan seuraan! Uudenkuun enkeli-illat pidetään uudenkuun aikaan klo 18-20. Tutustumme kauden enkeleihin, teemme yhteisen meditaation ja nostamme enkelikortteja. Enkeli-iltojen teemat vaihtelevat Kuun kierron ja ryhmän mukaan. Jokaisessa tapaamisessa on mukana lempeä parantava enkelienergia ja voit saada apua tarvitsemaasi asiaan – enkelit auttavat ja vastaavat. Et tarvitse ennakkokokemuksia tai tietoa enkeleistä. Osallistuminen sisältää teetarjoilun. Lämpimästi tervetuloa!

Seuraava Uudenkuun enkeli-ilta: ti 26.11. klo 18-20

Kurssipaikka: Väinölänkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 20€ sis. iltateen

Ilmoittautumiset 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com


Kaikki hinnat sis. Alv:n 24% tai 10%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Sivun kuvat Toni Neffling www.photoni.fi, Pixabay