Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!


Yinjooga Teemalauantait Kevät 2023

Tervetuloa syventämään yinjoogaharjoitustasi! Lauantain workshopeissa keskitymme keho-mielen huoltamiseen pitkällä kaavalla. Perehdymme tavallista viikkotuntia syvällisemmin Yinjoogan maailmaan: kiinalaisen lääketieteen mukaiseen viiteen elementtiin, meridiaaneihin, chakroihin ja aisteihin. Ehkä Yinjooga on sinulle jo tuttua tai olet lajiin tutustuja – teemalauantait sopivat kaikentasoisille joogeille. Saat mukaasi runsaasti rauhoittumista matolla, laatuaikaa itsesi kanssa ja työkaluja stressinpurkuun.

Yinjooga ei edellytä notkeutta tai erityistä liikunnallisuutta. Harjoitus tapahtuu pääosin lattialla istuen ja maaten. Asanoissa viivytään muutama minuutti kerrallaan rauhallisesti hengittäen ja asennot tuetaan tyynyin ja viltein. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunnin aikana ohjaaja kiertää ryhmässä avustamassa kevein tukiottein.

Kaikki välineet löytyvät paikan päältä. Mukaan voit ottaa oman joogamaton, jos sellaisen omistat, mutta myös mattoja on lainattavissa koululta. Pukeudu joustaviin, mieluiten pitkähihaisiin ja -lahkeisiin vaatteisiin. Villasukat voivat olla mukavat jalassa.

Teemalauantait klo 12-14
11.2. Viiden elementin Yin
18.3. Acu Yin
22.4. Aroma Yin
20.5. Healing Yin

Kurssipaikka: Auki Joogakoulu, Petsamonkatu 14, 33500 Tre

Osallistuminen: 30€/25€ kerta (alennusryhmät opisk. tyött. eläkel.)
Koko neljän kerran kurssikokonaisuus 110€/90€

Maksutavat: käteinen, kortit, MobilePay, Smartum, Eazybreak, e-passi, Edenred

Tilisiirrolla: Joogayhdistys Auki ry. FI44 4503 0010 5221 95

Ilmoittautuminen: Auki Joogakoulun varauskalenteriin

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan!

La 11.2.2023 klo 12-14 Viiden elementin Yin

Johdatus Yinjoogan maailmaan! Tutustumme yinjoogan taustaan kiinalaisen lääketieteen valossa ja huollamme koko kehon päästä varpaisiin syventyen aina yhteen elementtiin kerrallaan. Vahvistamme Qi:n virtaavuutta meridiaaneissa eli energiakanavissa samalla kun rentoudumme ja palaudumme kokonaisvaltaisesti.

Saat mukaasi perustiedot Yinjoogasta ja työkaluja stressin purkuun sekä maton täydeltä rauhallista läsnäoloa itsesi kanssa! Tunti sopii hyvin tutustumiseksi lajiin samoin kuin oman harjoituksen syventämiseen tottuneemmallekin yinsterille.

La 18.3.2023 klo 12-14 Acu Yin

Toivotamme alkavan kasvun ja Puu-elementin kauden tervetulleeksi kehon kokonaisvaltaisella kevätsiivouksella! Puhdistamme energiakanavia eli meridiaaneja yinjooga-asanoiden ja keveiden akupainallusten avulla. Kevätpäiväntasauksen kynnyksellä keskitymme erityisesti maksan ja sappirakon hyvinvointiin sekä purkamaan kehosta turhautumista ja jumiutunutta negatiivisuutta. Syvävenyttävien asanoiden avulla luomme tilaa kukoistavalle kasvulle ja uusille aloituksille! Saat mukaasi helppoja akupainalluksia kotikäyttöön.

La 22.4.2023 klo 12-14 Aroma Yin

Syvärentouttava yinjoogaharjoitus yhdistettynä eteerisiin öljyihin. Kokonaisvaltaisesti hoitava ja aisteja hellivä workshop! Keskitymme erityisesti tunteiden tasapainottamiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Tunnilla käytettävät öljyt ovat 100% luonnonmukaisia uutteita. Käytämme eteerisiä öljyjä tuoksulyhdyssä sekä niin halutessasi iholla harjoituksen aikana laimennettuna sekoitteena. Saat mukaasi oman energeettisesti vuodenaikaan sopivan tuoksuyhdisteen.

La 20.5.2023 klo 12-14 Healing Yin

Restoratiivinen harjoitus aktivoimaan ja tasapainottamaan kehon energiakeskukset. Teemme rentouttavat asanat jokaiselle seitsemälle päächakralle. Tämä on palauttavan joogan syvempi ja terapeuttisempi ulottuvuus, jossa lepo ja elpyminen ovat keskiössä. Saat hiljentyä oman kehon äärelle, nollata hermoston ja mielen sekä antaa myös energiakehosi latautua. Lempeästi kannatteleviin asentoihin uppoudutaan 5-20 minuutin ajaksi. Asanat tuetaan bolsterin, tyynyjen, vilttien, joogatiilien ja vöiden avulla totaaliseen rentoutuksen tilaan, jossa palautuminen ja paranemisprosessi käynnistyy. Ohjaaja kiertää ryhmässä ja avustaa tunnilla hoidollisin ottein. Tunti päättyy pitkään loppurentoutukseen ja sanallisesti ohjattuun meditaatioon ja mielikuvamatkaan.


Reiki Retriitti 11.-12.3.2023

Elon Palo, Jämsänkosken vanha pappila

kuva: Kuvapalvelu OK

Tervetuloa henkiselle retriitille luonnonläheiselle Jämsänkoskelle! Kokoonnumme Reikin äärelle huoltamaan kehoa, mieltä ja sielua ja ravitsemaan olemustamme yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tällä retriitillä saat vaihtaa ajatuksia ja halutessasi jakaa omia kokemuksiasi tai vain latautua ja elpyä. Teemme runsaasti hoitoja ja pääset sekä antamaan että vastaanottamaan Reikiä sydämen kyllyydestä. Lisäksi teemme meditaatioita ja lempeitä kehonhuoltoharjoituksia, joihin voit osallistua omien tarpeidesi mukaan.

Kahden kurssipäivän aikana saat paljon tietoa Reikin alkuperäisistä japanilaisista käyttötavoista. Nämä ovat länsimaissa vähemmän tunnettuja tekniikoita, vaikka olivat Mikao Usuin ja Chujiro Hayashin säännöllisesti käyttämiä helppoja hoitometodeja. Harjoittelemme tekniikkoja yhdessä ja saat uusia työkaluja omaan Reiki-työkalupakkiisi niin itsehoitoon kuin toisten hoitamiseen.

Osallistuaksesi tarvitset Reiki 1-kurssin perustiedot. Retriitin aikana saat Reiki-vihkimyksen vahvistukset ja runsaasti hyvinvointia parantavan energian syleilyssä!

Aika: 11.-12.3.2023 aloitus la klo 10, päätös su klo 16.
Saapua voi jo pe-illalla.

Paikka: Jämsänkosken vanha pappila,
Kurssikeskus Elon Palo, Koskenväylä 6, 42300 Jämsänkoski, www.elonpalo.com

Osallistuminen: 250€ sisältäen Alv24% ja ruokailut (la lounas, päivällinen, iltapala ja kahvit/teet; su aamupala, lounas ja kahvit).

Yöpymismahdollisuus pappilassa hintaan 27,50€/yö yhteismajoituksessa omin lakanoin. Majoitusvaraukset erikseen: elonpalo (at) gmail.com

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: omshantipalvelut (at) gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan! ❤


Reiki I

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Seuraava Reiki 1 -kurssi: 18.-19.2.2023 la klo 12-17, su klo 10-17

Kurssipaikka: Pirkankatu 21-23, 33230 Tampere (Hyvinvointipalvelu h.a.n.n.a:n tila)

Osallistuminen: 200€ (sis. Alv 24%) Maksuun kuuluu kirjallinen kurssimateriaali, todistus ja kahvi/teetarjoilu.

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut (at) gmail.com


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme yksinkertaisia meditaatiotekniikkoja sekä hoitamista ryhmässä.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen. Ennen osallistumista Reiki 2 -kurssille olet harjoittanut säännöllisesti itsehoitoa ja tehnyt myös muutaman hoitoharjoittelun toisille. Kertaajat ovat tervetulleita mukaan ryhmäkoon puitteissa.

Seuraava Reiki 2-kurssi: 15.-16.4.2023, la klo 12-17, su klo 10-17

Kurssipaikka: Pirkankatu 21-23, 33230 Tampere (Hyvinvointipalvelu h.a.n.n.a:n tila)

Osallistuminen: 300€ (sis.Alv 24%) Maksuun kuuluu kirjallinen kurssimateriaali, todistus ja kahvi/teetarjoilu.

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut (at) gmail.com


Reiki III

reiki-master-logo

Reiki Master -koulutus valmistaa Reikin korkeimpaan asteeseen. Reiki Masterina sinulla on lupa opettaa Reikiä kaikilla tasoilla ja välittää vihkimyksiä. Koulutuksen voi myös käydä puhtaasti oman henkisen kasvun edistämiseksi tai tueksi reikihoitajan työlle. Reiki Master -koulutuksen aloittamisen ehtona on suoritetut Reiki 1 – ja Reiki 2 -kurssit. Reiki 2 -kurssista suositellaan kuluneeksi vähintään puoli vuotta ennen koulutuksen alkamista.

Opetan pääsääntöisesti oppilaita, jotka ovat suorittaneet Reiki 1:n ja Reiki 2:n omilla kursseillani. Koulutus kestää noin puolitoista vuotta ja koostuu kymmenestä kurssipäivästä ja niiden välillä itsenäisestä työskentelystä sekä hoitoharjoitteluista. Myös reikikurssien kertaus on osa koulutusta. Jos polkusi tuntuisi johdattavan sinua syvemmälle energiahoitamisen tehtävään tai koet Reikin välittämisen muille kutsuvana, ota yhteyttä lisäinformaatiota varten. Reiki Master-koulutukset alkavat joustavasti sopivan ryhmän syntyessä.