Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!


Vuodenkierto enkelien kanssa Uutta!

Evelyn the Morgan lightKuinka saada yhteys enkeleihin ja heidän rakkaudelliseen ohjaukseensa? Kurssipäivän aikana tutustumme omaan suojelusenkeliimme ja lukuisiin arkkienkeleihin, jotka tukevat ja kannattelevat valoamme. Teemme meditaatioita enkeliyhteyden vahvistamiseksi ja saat tietoa ja kanavoitua viestiä enkelimaailmasta. Harjoitat myös omaa kykyäsi kanavoida enkeleitä. Enkelit välittävät rakkaudellista, lempeää ja parantavaa energiaa ja kurssipäivästä saat sylikaupalla voimaa ja lämpöä mukaasi.

Koultuspäiviä on neljä, joissa jokaisessa käydään läpi tärkeimpiä arkkienkeleitä. Sukellamme myös astrologian maailmaan enkelten kautta, sillä jokaisella arkkienkelit toimivat myös planetaarisina auttajinamme. Kurssipäivien välillä saat tehtäviä ja harjoituksia kotona toteuttavaksi enkeliyhteytesi ylläpitämiseksi.

Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai kokemuksia enkeleistä tai astrologiasta. Tervetuloa mukaan ihanien sielunystävien seuraan! ❤

Ensimmäinen kurssipäivä: la 19.9. klo 11-16

Seuraavat kurssipäivät su 10.1., su 28.3. ja su 30.5.2021.

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 70€ / kurssipäivä

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com / 040 8244 766


Jomon-Shindo®-peruskurssi

2 Maksa-sappi-horz

Jomon-Shindo on japanilainen kehonhuoltometodi, johon kuuluu lempeitä hoito-otteita ja hengityksen tehostuksella tehtäviä venytysliikkeitä. Viikonlopun mittaisella peruskurssilla opit syventävästi Shindo-venytykset, Jomon-kiertotaivutusliikkeitä, rentouttavan varvashoidon sekä hartioiden ja selän hoito-otteet kotikäyttöön. Kurssilla käsitellään myös meridiaaneja, tehdään rentoutusharjoituksia ja paljon ihania, rauhoittavia venytysliikkeitä tukiottein. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja antaa työkaluja omaan hyvinvointiin. Et tarvitse ennakkotietoa Jomon-Shindosta tai aiempia kokemuksia Shindo-tunneilta. Peruskurssilla syvennetään jo venyttelyryhmissä opittuja asioita, mutta kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin. Peruskurssista saat Shindo ry:n todistuksen, jota voit myös hyödyntää myöhemmin osana Shindo-ohjaajaopintoja, mikäli innostut opiskelemaan pidemmälle.


Menneet elämät-ilta

flower-meadowTervetuloa matkalle menneeseen elämääsi ja itseesi! Illan aikana saat tietoa jälleensyntymästä, sielunkierrosta, karman lainalaisuuksista ja regressioterapiasta. Teemme yhteisesti ohjatun regressiomatkan, jossa pääset tarkastelemaan mennyttä elämääsi turvallisesti ja lempeästi omien mielikuviesi johdattelemana. Regressiomatkan avulla on mahdollista lisätä itsetuntemusta, saada valoa sielunpolulle ja ymmärtää syvällisesti omaa historiaa ja kehitystä. Regressiomatkalta saat tuliaisiksi ohjeistusta nykyiseen elämääsi ja sen viemiseen parhaaseen mahdolliseen suuntaan. Regressiomatka toimii myös energioiden lataajana ja läsnä ovat ohjaajamme ja auttajamme. Jos tunnet tarvetta vaihtaa ajatuksia regressiosta, meditaation jälkeen on mahdollista purkaa kokemuksia keskustellen. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen regressioterapiaistuntoon. Lisätietoja saat minulta.


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin elämänohjeet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun suoritetaan tilisiirrolla, sopimuksesta mahdollista maksaa myös osissa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa tilavarauksen vuoksi.

Seuraava Reiki 1-kurssi: la-su 13.-14.3.2021 klo 10-16

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 190€

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut(at)gmail.com


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme hoitoja ryhmässä ja meditaatiotekniikkoja.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen.

Kurssimaksu 300€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, käteisellä paikan päällä tai sopimuksesta osissa.


Reiki III

reiki-master-logoReiki 3 eli Reiki Master -koulutus valmistaa sinut Reikin korkeimpaan asteeseen. Saat käyttöösi mastersymbolit ja aloitat kasvun ja kirkastumisen tien, joka vie sinua eteenpäin yhä selkeämmin oman intuitiosi, sisäisen ohjauksesi ja oppaidesi johdattamana. Koulutuksen käytyäsi olet valtuutettu välittämään vihkimyksiä ja opastamaan toisia heidän reikitiellään. Reiki Masterina sinulla on lupa opettaa Reikiä, mutta koulutus ei velvoita toimimaan opettajana. Opettaminen on kutsumus ja vain yksi osa reikitietä. Ennen kaikkea Reiki Master -koulutus toimii itsekasvun väylänä ja yhteyden avaajana universaaleihin harmonioihin. Moni käy koulutuksen osana omaa henkistä polkuaan ilman tarkoitusta toimia reikiopettajana.

Koulutus kestää noin vuoden ja koostuu lähiopetuspäivistä ja tapaamisten välillä itsenäisesti tehtävistä hoitoharjoitteluista ja pohtimistehtävistä. Koulutuksen ajan ja sen jälkeen olen käytettävissäsi ja tarjoan sinulle tukeni reikitielläsi. Reiki Master -koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on suoritetut Reiki 1 – ja Reiki 2 -kurssit. Suositeltavaa on, että Reiki 2 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään puoli vuotta ennen koulutuksen aloittamista. En kuitenkaan minä eikä kukaan mukaan voi määritellä sitä, milloin olet valmis etenemään mastertasolle. Jokaisen polku on omanlaisensa ja vain sinä voit tietää, millaiseksi tiesi muodostuu, millaisessa tahdissa etenet ja mikä on oikea aikataulu juuri sinulle. Jos reikitie kutsuu sinua pidemmälle, ota yhteyttä ja kysy lisää.


Reiki hoitopäivä

flower-3103636_1920Tervetuloa Reikin lämpöön! Reikipäivä on avoin kaikille sekä Reiki-kurssin käyneille että vasta Reikiin tutustuville. Päivän aikana teemme ryhmähoitoja ja lataamme ja tasapainotamme energiat yhdessä. Hoitopäivä sopii hyvin palauttamaan mieliin reikiyhteyttäsi, jos itsehoito on tahtonut unohtua tai Reiki-kurssista on jo aikaa, tai haluat tulla vahvistamaan omaa polkuasi ja antamaan ja vastaanottamaan Reikiä. Ryhmähoidot toimivat myös hyvänä harjoitteluna, jos toisten hoitaminen on syystä tai toisesta jäänyt vähemmälle tai et ole vielä rohkaistunut tekemään hoitoja muille. Ennen kaikkea päivä on varattu ihanaan rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon! Hoitopäivään voi osallistua kaikilta reikilinjoilta ja tasoilta (1-3). Jos et ole käynyt Reiki-kurssia osallistut päivään ainoastaan hoidon vastaanottajana.

Seuraava Reiki hoitopäivä: la 8.5. klo 15-18

Kurssipaikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, 33100 Tampere

Osallistuminen: 10€ / hlö. Ryhmäkoko 15-20 henkeä (mahdolliset kokoontumisrajoitukset huomioiden)

Ilmoittautumiset: omshantipalvelut (at) gmail.com tai 040 824 4766


Shindo®

4 Sydän-ohutsuoliTeemme lempeästi kehon meridiaaneja eli energiakanavia avaavia Shindo-venytyksiä yhdistettynä Jomon-kiertotaivutusliikkeisiin. Tunnin lopuksi loppurentoutus. Osallistuminen ei edellytä aiempia Shindo-kokemuksia tai erityistä notkeutta. Liikkeistä löytyy sopivat variaatiot kaikille.


Uudenkuun enkeli-ilta

planet-angel

Tervetuloa viettämään iltaa sielunystävien seuraan! Uudenkuun enkeli-illat pidetään uudenkuun aikaan klo 18-20. Tutustumme kauden enkeleihin, teemme yhteisen meditaation ja nostamme enkelikortteja. Enkeli-iltojen teemat vaihtelevat Kuun kierron ja ryhmän mukaan. Jokaisessa tapaamisessa on mukana lempeä parantava enkelienergia ja voit saada apua tarvitsemaasi asiaan – enkelit auttavat ja vastaavat. Et tarvitse ennakkokokemuksia tai tietoa enkeleistä. Osallistuminen sisältää teetarjoilun. Lämpimästi tervetuloa!


Yinjooga

kuolleen miehen asentoTeemme lempeää joogaharjoitusta viipyen asanoissa pitkään kehoa kuunnellen. Yinjoogatunnilla ei tehdä vaativia liikkeitä vaan jokainen löytää oman versionsa asennoista tilanteen mukaan. Osallistuminen ei edellytä aiempia yinjoogakokemuksia. Yin sopii joka keholle, niin pidempään jooganneelle kuin joogaan tutustujalle.

Tilastamme löytyy alustat, bolstereita, peittoja ja tyynyjä. Tunnin aluksi ja lopuksi ohjaaja resitoi sanskritinkielisen lyhyen mantran. Harjoituksen päätteeksi sanallisesti ohjattu loppurentoutus. Jos olet raskaana, otathan yhteyttä etukäteen!


Kaikki hinnat sis. Alv:n 24% tai 10%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Sivun kuvat Toni Neffling www.photoni.fi, Pixabay