Minusta

Syksy far neliöOlen Marika Aurora Laijärvi, Reiki Master, joogaopettaja (RYT200) ja regressioterapeutti. Olen myös opettaja, kirjailija ja äiti. Asun Tampereella, rakastan vegaanista kasvisruokaa, lenkkeilyä ja musiikkia.

Enkelit ja luonnonhenget ovat kulkeneet mukanani lapsesta lähtien ja tuoneet minut henkisellä tielläni astrologian ja joogan maailmaan 2000-luvun taitteen jälkeen. Sittemmin valotyöskentely Reikin parissa on kirkastanut minulle auttajan työn. Tehtäväni on toimia kanavana välittäen parantavaa energiaa korkeasta lähteestä. Kaikki työskentelyni tapahtuu ehdottomalla luottamuksella ja puhtaana valon kanavana toimien. 

Yritykseni nimi Om Shanti on sanskritia ja tarkoittaa universumia, kokonaisuutta ja rauhaa. Om Shanti syntyi tarpeesta antaa eteenpäin sitä hyvää, jota olen itse elämäni varrella saanut osakseni. Uskon, että henkinen ja fyysinen hyvinvointi on mahdollista jokaiselle. Minulle on ilo ja sydämen asia auttaa sinua löytämään tie omaan ainutlaatuiseen itseesi. Olet lämpimästi tervetullut palvelujeni pariin!

Namaste – tervehdin valoa, jonka sinussa näen

kuva: Toni Neffling

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s