Astrologia

Sun Dial universeAstrologia on vuosituhansia vanha tietämys ihmisen sielunkuvan ja universumin välisestä yhteydestä. Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetken perusteella laskettuun karttaan eli horoskooppiin. Laadin kartasta henkilökohtaisen tulkinnan, jonka pohjalta sinä voit itse päättää, kuinka haluat elämäsi elää. Näkemykseni perustuu ihmiskäsitykseen, jonka mukaan olemme fyysis-psyykkis-sielullisia kokonaisuuksia ja vietämme useita maallisia elämiä osana kehityskulkuamme. Tulkinta avaa tämänkertaisen elämänsuunnistuksesi maamerkkejä ja tarjoaa avaimia itsetuntemukseen myös menneistä elämistä juontuvan karman valossa. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäivän, kellonajan ja syntymäpaikkakunnan tiedot.

Suullinen tulkinta

Voit varata tunnin ajan vastaanotolleni Tampereelle. Henkilökohtaisessa tapaamisessa keskitymme sinua erityisesti kiinnostaviin teemoihin esimerkiksi ihmissuhteet, työ ja ura, karma, sielunsuunnitelma, elämänmuutokset. Tunnin katselmuksessa käsitellään karttaasi ja sielunhistoriaasi ja katsomme myös transiitteja eli sinun tulevaa tähti-ilmastoasi noin vuodeksi eteenpäin. Astrologia ei ole ennustamista, mutta sen avulla voit saada suunnistusapua elämänpolullesi ja uutta näkökulmaa siihen, miten haluat elämäsi elää. Ajanvaraukset 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com.

Syntymäkellonaika hukassa?

Sairaalassa syntyneiden tiedot löytyvät äidin nimellä synnytyssairaalasta tai lähimmästä keskussairaalasta. Arkistosta äidin nimellä pyydettäviin tietoihin saatat tarvita valtakirjan. Joissain tapauksissa tiedot löytyvät kaupungin tai kunnanarkistoista tai maakunta-arkistosta. Kotisynnytystiedot Kansallisarkistosta arkisto(at)narc.fi

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ