Astrologia

Sun Dial universeAstrologia on vuosituhansia vanha tietämys ihmisen sielunkuvan ja universumin välisestä yhteydestä. Astrologisessa tulkinnassa luodaan katsaus syntymäkarttaan, sen planeettoihin ja taivaankappaleisiin merkeissään ja huoneissaan sekä niiden keskenään tekemiin määräkulmiin. Astrologinen tulkinta ei ole ennustamista, mutta kartasta on luettavissa monitahoisesti tapa, jolla otat vastaan elämäsi tapahtumia, kohtaat kanssaihmisiäsi ja luot omaa elämänpolkuasi. Astrologian avulla on mahdollista avata elämäntehtävää, ymmärtää karmaa ja tutustua omaan korkempaan minään ja sielunsuunnitelmaan.

Voit varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen vastaanotolleni Tampereelle.  Tulkinnassa voimme keskittyä sinua erityisesti kiinnostaviin teemoihin, esim. ihmissuhteet, työ ja ura, elämänmuutokset. Luodaan myös katsaus tulevaan energiailmastoon noin vuodeksi eteenpäin. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäivän, tarkan syntymäkellonajan ja syntymäpaikkakunnan tiedot.

Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse tai sähköpostitse 040 824 4766 / omshantipalvelut(at)gmail.com

Syntymäkellonaika hukassa? 

Syntymäkellonaikaa voit tiedustella äidin nimellä synnytyssairaalasta. Saattaa olla, että arkistotiedustelua varten tarvitset valtakirjan. Kotisynnytystiedot löytyvät kaupungin/kunnanarkistosta tai kansallisarkistosta.

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ