Astrologia

Sun Dial universeAstrologia on vuosituhansia vanha tietämys ihmisen sielunkuvan ja universumin välisestä yhteydestä. Astrologinen tulkinta perustuu syntymähetken perusteella laskettuun karttaan eli horoskooppiin. Laadin kartasta henkilökohtaisen tulkinnan, jonka pohjalta sinä voit itse päättää, kuinka haluat elämäsi elää. Näkemykseni perustuu ihmiskäsitykseen, jonka mukaan olemme fyysis-psyykkis-sielullisia kokonaisuuksia ja vietämme useita maallisia elämiä osana kehityskulkuamme. Tulkinta avaa tämänkertaisen elämänsuunnistuksesi maamerkkejä ja tarjoaa avaimia itsetuntemukseen myös menneistä elämistä juontuvan karman valossa. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäivän, kellonajan ja syntymäpaikkakunnan tiedot.

Suullinen tulkinta

Voit varata tunnin ajan vastaanotolleni Tampereelle. Henkilökohtaisessa tapaamisessa keskitymme sinua erityisesti kiinnostaviin teemoihin esimerkiksi ihmissuhteet, työ ja ura, karma, sielunsuunnitelma, elämänmuutokset. Tunnin katselmuksessa käsitellään karttaasi ja sielunhistoriaasi ja katsomme myös transiitteja eli sinun tulevaa tähti-ilmastoasi noin vuodeksi eteenpäin. Astrologia ei ole ennustamista, mutta sen avulla voit saada suunnistusapua elämänpolullesi ja uutta näkökulmaa siihen, miten haluat elämäsi elää. Ajanvaraukset 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com.

Kirjalliset tulkinnat

Kaikki tulkinnat laaditaan yksilöllisesti ja niiden toimitus kestää muutamasta päivästä pariin viikkoon ruuhkasta riippuen. Otathan tämän huomioon, mikäli olet tilaamassa tulkintaa lahjaksi, niin paketti ehtii ajoissa. Lahjaksi tuleva tulkinta toimitetaan suljetussa kirjekuoressa tai suoraan lahjan saajan sähköpostiin. Kirjallisten tulkintojen tilaukset sähköpostitse omshantipalvelut(at)gmail.com tai 040 824 4766.

Minäkuva

Minäkuva kertoo Sinusta, tärkeimmästä ihmisestä omalla elämänpolullasi. Tulkinta on kuvaus ainutkertaisen luonteesi vahvuuksista ja haasteista, siitä, miten näet itsesi ja miten muut näkevät sinut. Astrologisesta tulkinnasta on luettavissa monitahoisesti tapa, jolla otat vastaan elämäsi tapahtumia. Se, millainen olet, määrittelee suunnan, johon viet elämääsi, minkälaisia asioita kohtaat, miten toimit ihmissuhteissa ja millaisia matkakumppaneita valitset. Minäkuva on henkilökohtaisesti laadittu tulkinta, jossa otan huomioon nousevan merkkisi ja syntymäkarttasi persoonalliset planeetat merkeissään ja huoneissaan. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäivän, syntymäkellonajan ja syntymäpaikkakunnan tiedot. Tulkinnan laajuus on n. 10 A4-sivua, liitteenä on lisäksi kuva kartastasi ja sanasto astrologisista symboleista.

Sielunpolku

Sielunpolku on henkilökohtainen tulkinta, joka avaa sielusi historiaa tämänkertaisen elämäsi taustalla. Tulkinta valottaa syitä, jotka ovat johtaneet nykyiseen inkarnaatioosi ja auttaa sinua ymmärtämään ja työstämään karmaasi. Karmaattiset elämäntapahtumat ovat usein niitä, jotka herättävät isoimmat miksi-kysymykset, ja niihin on mahdollista saada uutta näkökulmaa astrologian avulla. Tulkinnassa huomioin syntymäkarttasi planeetat merkeissään ja huoneissaan, kuunsolmun sijainnin sekä kartan tärkeimmät aspektit. Tulkintaa varten tarvitsen syntymäpäivän, syntymäkellonajan ja syntymäpaikkakunnan tiedot. Tulkinnan laajuus on n. 15 A4-sivua, liitteenä on lisäksi kuva kartastasi ja sanasto astrologisista symboleista.

Täältä voit lukea mallisivun tulkinnasta.

Kaikki tulkinnat voit tilata myös tulostettuina niteinä

KansikuvaPerusnide 8€

Perusnide toimitetaan muovikierresidottuna tulosteena ilmoittamaasi osoitteeseen. Lisäksi saat halutessasi myös pdf-version sähköpostiisi.

Liitteinä tulevat nelivärikuva kartasta ja pieni sanasto astrologisten symbolien tulkintaan.

Hinta sisältää tulosteen ja postituskulut.

tulkinta kansi Lahjanide 12€

Astrologinen tulkinta on kaunis ja persoonallinen lahja! Tulkinta toimitetaan käsintehdyillä lokta-paperikansilla värjäämättömälle ekopaperille tulostettuna. Liitteenä on lisäksi nelivärikuva kartasta ja pieni sanasto astrologisten symbolien tulkintaan. Hinta sisältää tulosteen ja postituskulut.

Syntymäkellonaika hukassa?

Sairaalassa syntyneiden tiedot löytyvät äidin nimellä synnytyssairaalasta tai lähimmästä keskussairaalasta. Arkistosta äidin nimellä pyydettäviin tietoihin saatat tarvita valtakirjan. Joissain tapauksissa tiedot löytyvät kaupungin tai kunnanarkistoista tai maakunta-arkistosta. Kotisynnytystiedot Kansallisarkistosta arkisto(at)narc.fi

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ