Reiki

Reikihoito2Reiki on universaalia elämänenergiaa, joka avaa lempeästi kehossa olevia energiatukoksia ja puhdistaa ja tasapainottaa chakrat eli energiakeskukset. Reiki on vakiintunut vaihtoehtoinen kosketushoitomuoto, jossa parantavaa energiaa välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

Reikihoito tapahtuu hoitopöydällä pukeissa ja pidän käsiä paikallaan kevyessä kontaktissa eri kohdilla kehoa. Osittain hoito tapahtuu kehon ympärillä ilman fyysistä kosketusta. Hoito tuntuu lämpönä ja syvänä rentoutumisena. Toisinaan hoidettavat kertovat tuntevansa väreilyä, aaltoja tai saavansa väriaistimuksia. Mieleen voi myös palautua muistoja tai pintaan voi nousta tunteita.

Reiki on kokonaisvaltaista kehon, mielen ja sielun hoitoa. Reiki käynnistää kehon oman paranemisprosessin niin fyysisellä, emotionaalisella kuin henkisellä tasolla. Reiki ohjaa meidät yhteyteen oman korkeamman minämme kanssa ja voimme vastaanottaa elämänenergiaa tarvitsemaamme asiaan. Hoito avaa lempeästi kehon lukkoja ja hoitaa myös kauempaa, aina edellisistä elämistä saakka juontuvia kipuja. Reiki sopii fyysisten sairauksien hoidon lisäksi esimerkiksi stressin, unettomuuden ja riippuvuuksien käsittelyyn. Reiki on täydentävä hoitomuoto ja sopii jokaiselle.

Ajan reikihoitoon voit varata puhelimitse / viestillä 040 824 4766, sähköpostitse omshantipalvelut(at)gmail.com tai online -kalenteriin. Hoito kestää 75 minuuttia sisältäen alku- ja loppukeskustelun.

Reiki kaukohoito

feather

Reiki on ajasta ja paikasta riippumatonta energiaa ja välittyy tehokkaasti kaukohoitona. Kaukohoito tapahtuu etukäteen sovittuna ajankohtana, jolloin olet kotona omassa rauhassasi ja voit rentoutua ilman häiriöitä. Välitän parantavaa energiaa kolmen kerran jaksoissa perättäisinä päivinä tai sovitusti tarpeen mukaan. Yhteen hoitokertaan varataan aikaa noin puoli tuntia. Hoidon jälkeen saat sähköpostitse palautteen ja voit myös kysyä minulta mahdollisesti mieleesi nousseista asioista tai tuntemuksista.

Kaukohoitovaraukset 040 824 4766 tai sähköpostitse omshantipalvelut(at)gmail.com

Reikikurssit

reiki lofo cropReikikurssilla opit parantavan energian kanavoimisen ja voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä ja tehokkaalla tavalla. Reiki on paitsi hoitometodi myös syvällinen itsetuntemuksen polku, joka ohjaa näkemään rakkauden olemuksen kaikkeudessa.

Reiki 1 -kurssilla opit itsen ja toisen hoitamisen perusteet, hoito-otteet ja energiakehon rakenteen. Reiki 2 -kurssilla saat käyttöösi kolme symbolia ja opit hoidon välittämisen ajan ja paikan yli. Reiki 3 eli Reiki Master -koulutus on henkisen kasvun tie, joka vie niin halutessasi reikiopettajaksi.

Opetan reikiasteita 1-3 Mikao Usuin perinteen länsimaisen linjauksen ja Tiibetiläisen suuntauksen mukaisesti. Opiskelen myös alkuperäistä japanilaista Jikiden Reikiä Frank Arjava Petterin ohjauksessa, jossa opettajaketjuni on Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Frank Arjava Petter – Marika Laijärvi. Reikikursseistani löydät lisää tietoa Kurssit -sivulta.

Lämpimästi tervetuloa reikitielle!

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ

sivun kuvat: Kaisa-Liisa Ikonen, Pixabay
Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Reiki

  1. […] ovat 27.-28.4.2019 Reiki II ja 4.-5.5.2019 Reiki I. Lisätietoja löydät Kurssit – ja Reiki […]

Kommentointi on suljettu.