Yhteydenotto ja palautteet

Jätä minulle viestiä, risuja tai ruusuja! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Liity myös Om Shantin postituslistalle! palauteSaat lahjaksi henkilökohtaisen kanavoidun viestin. Ystäväposti tulee sähköpostiisi muutaman kuukauden välein. Postissa saat ajankohtaisen energiakatsauksen, tietoa tapahtumistani ja tarjouksia, joista en ilmoittele muualla. Listalta voit erota koska tahansa halutessasi eikä tietojasi jaeta kolmansille osapuolille.

 

Kiitos yhteydenotostasi! ❤

Palautteita palveluistani

Hoito tuntui kaiken kaikkiaan hyvin ammattitaitoiselta, turvalliselta ja pätevältä.
Kaisa

Kiitos, erittäin mahtava, mielenkiintoinen ja voimauttava kokemus, tuli kyllä tarpeeseen.
Satu

Tuhannet kiitokset tästä ihanasta kanavoinnista! Juuri tällaista apua kaipasin. Olet auttanut minua paljon, ja uskon että kanavointi auttaa minua saamaan kaipaamaani rauhan, joka nyt ei ihan ole tahtonut löytyä kun en ole tarpeeksi katsonut sisäänpäin. 🙂
Maria

Kiitos laadukkaasta kanavoinnista. Kanavoinnissa oli hämmentävänkin suoraan asioita, mitä olen tässä lähiaikoina pohtinut, ja osa jopa samoilla sanoilla.
Kaisa

Kiitos oikein, oikein paljon ihanasta ja huippuammattimaisesta kanavoinnistasi !!! On ihanaa luettavaa, koska vertauskuvat ovat niin mielenkiintoiset ja omaperäiset! Ja kanavointi kokonaisuudessaan on hyvin terapeuttinen! 🙂
Vilma

Kiitos viestistä, se on vallan hieno ja varsin tyylikkäästi kirjoitettu kirjoitus. Tämä oli oikein positiivinen, hyvä kokemus, kiitos siitä.
Mikko

Täältä löytyy Om Shantin Tietosuojaseloste

kuva: Simon Howden / Freedigitalphotos.net