Regressioterapia

bridgeRegressioterapiassa tehdään mielikuvamatka menneeseen elämään. Hoito tapahtuu meditatiivisessa syvärentoutuksen tilassa, jossa tietoinen mielesi on rauhoittunut ja kykenet tarkastelemaan menneen inkarnaatiosi kokemuksia. Saatan sinut sanallisesti ohjaten oman korkeamman mielesi ja henkioppaidesi johdattamana meneeseen elämään. Matkalla ovat mukana omat valosuojelijasi ja ohjaudut turvallisesti juuri niiden asioiden äärelle, joita sinun on tärkeää saada tietää.

Matkan aikana olet levollisessa, mutta tietoisessa tilassa ja muistat jälkeenpäin, mitä olemme puhuneet. Mennyttä elämääsi tarkastelet siis sinä itse ja matka etenee keskustellen kanssani. Kerrot minulle mitä mielikuvamatkallasi kohtaat ja kuljetan terapiaa eteenpäin yhden tarkasteltavan elämän ajan. Regressioterapiassa on mahdollista kohdata karmaattisia tapahtumia, käsitellä ihmissuhteita tai työstää tunnetason tukoksia, jotka voivat näkyä nykykehollisuudessa fyysisinä vaivoina tai vaikkapa pelkotiloina. Erityistä syytä regressiomatkalle ei kuitenkaan tarvitse olla.

Olennaista regressiomatkassa on havainnoida niitä toimintamalleja, jotka kulkevat mukana elämästä toiseen ja vaikuttavat tälläkin hetkellä. Regressiomatka toimii syvällisenä itsetuntemuksen välineenä ja sen avulla voidaan myös avata tunnelukkoja ja kohdata käsittelemättömiä asioita. Varatessasi ajan regressioterapiaan otathan ensin yhteyttä puhelimitse. Ennen tapaamistamme teen lähtökartoituksen ja saat lisätietoa terapian kulusta. Regressioterapia ei sovellu akuutisti kriisiytyneeseen elämäntilanteeseen tai psyykenlääkityksen yhteyteen. Regressiomatkan kesto on 90 minuuttia alku- ja loppukeskusteluineen.

Jos olet kiinnostunut regressioterapiasta, ota yhteyttä lisätietoja ja lähtökartoitusta varten 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ

Sivun kuva: Pixabay