Meridiaanihieronta

female-patient-undergoing-therapy-with-physiotherapist_23-2148836494Meridiaanihieronta on lempeä kehonhuoltomenetelmä, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehon luontainen energiatasapaino palautetaan keveiden hierontaotteiden ja akupainallusten avulla. Hoito aktivoi meridiaaneja eli energiakanavia, joita pitkin Qi virtaa elimistössä. Käsittely purkaa energiatukoksia ja rentouttaa niin mielen kuin kehon.

Hoito tapahtuu pukeissa peiton alla mukavasti maaten ja keho käydään läpi päästä varpaisiin rauhallisin ottein. Hieronnassa käsitellään samoja energiakanavia ja pisteitä, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnassa hoitaja käyttää neulojen sijaan sormia, kämmeniä ja kyynärvarsia akupisteiden ja energialinjojen avaamiseen. Kun Qi:n eli elinvoiman virtaus lisääntyy, immuuniteetti ja kehon oma palautumisjärjestelmä aktivoituvat.

Meridiaanihieronta sopii kaikille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi, lihashuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseksi kehossa. Hieronta syvärentouttaa ja auttaa parantamaan unenlaatua, purkamaan stressiä ja virkistämään aineenvaihduntaa.

Huomioitavaa: ei syöpäpotilaille ja elinsiirtopotilaille tai raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana.

Tunnin meridiaanihieronta 50€ (sis. Alv 24%).
Vastaanotto hoitohuoneella kotonani Epilässä. 
Tarkempi osoite ajanvarauksen yhteydessä. 

Ajanvaraukset: varauskalenteriin 
Sähköpostitse: omshantipalvelut(at)gmail.com
Puhelimitse: 040 824 4766

Lämpimästi tervetuloa!

kuva www.freepik.com