Meridiaanihieronta

Meridiaanihieronta on lempeä kehonhuoltomenetelmä, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehon luontainen energiatasapaino palautetaan hierontaotteiden ja akupainallusten avulla. Hoito aktivoi meridiaaneja eli energiakanavia, joita pitkin Qi virtaa elimistössä. Käsittely purkaa energiatukoksia ja rentouttaa niin mielen kuin kehon.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä pukeissa. Keho käydään läpi päästä varpaisiin rauhallisin ottein käyttäen sormia, kämmeniä ja kyynärvarsia akupisteiden ja energialinjojen avaamiseen. Kun Qi:n eli elinvoiman virtaus lisääntyy, immuniteetti ja kehon oma palautumisjärjestelmä aktivoituvat. Hoito syvärentouttaa ja auttaa parantamaan unenlaatua, purkamaan stressiä ja virkistämään aineenvaihduntaa. Syöpäpotilaille, elinsiirtopotilaille tai raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana meridiaanihierontaa ei suositella.

Vastaanotto hoitohuoneellani Tampereella Epilänharjulla. Ajanvaraukset kalenteriin tai sähköpostitse omshantipalvelut (at) gmail.com. Lämpimästi tervetuloa!

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: