Kurssit ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa tapahtumistani, kursseistani ja koulutuksistani. Tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet ovat kalenterin alla. Tervetuloa mukaan lämminhenkisiin pienryhmiin!

Kurssikalenteri 2019

5.2.2019 Uudenkuun enkeli-ilta

9.-10.2. Astrologian jatkokurssi

23.-24.2. Reiki I

6.3. Uudenkuun enkeli-ilta

10.3. Reikipäivä

17.3. Enkelikurssi Rakastavat enkelit

20.3. Menneet elämät -meditaatioilta

14.4. Enkelikurssi Parantavat enkelit

27.-28.4. Reiki II

4.-5.5. Reiki I

19.5. Enkelikurssi Voimaannuttavat enkelit


Astrologian perusteet

Astrologian perusteetAstrologia on vuosituhansia vanha tietämys ihmisen sielunkuvan ja universumin välisestä yhteydestä. Kurssilla käymme läpi länsimaisen astrologian perusteet helposti ja selkeästi. Opit lukemaan syntymäkarttaasi uuden ajan henkisen astrologian valossa ja saat syväsukelluksen omaan minuuteesi.

Oman kartan ymmärtäminen on tärkein työkalu astrologian avautumiseen, siksi käytämme aikaa osallistujien karttoihin tutustumiseen yhdessä. Samalla saat suullisen tulkinnan horoskoopistasi. Kurssilta saat mukaasi välineet ryhtyä tutkailemaan läheistesi ja ystäviesi karttoja ja mahdollisuuden nähdä ihmisyyden laajemmasta näkökulmasta. Käymme läpi kartan rakenteen, kaksitoista eläinradan merkkiä, akselit, huoneet, planeetat ja taivaankappeleet ja niiden symboliikan. Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja astrologiasta, mutta ei haittaa, vaikka olisit tutustunut karttaasi aiemminkin. Henkinen astrologia tarkastelee syntymäkarttaa jälleensyntymän, karmaattisten oppimistehtävien ja sielunsuunnitelman näkökulmasta. Tervetuloa myös astrologian perusteiden kertaajat puoleen hintaan!


Astrologian jatkokurssi

Astrologian jatkot

Jos olet jo tutustunut astrologian perusteisiin ja tiedät, mitä ovat merkit, planeetat, akselit ja huoneet, tervetuloa astrojatkoille! Jatkokurssilla perehdytään aspekteihin eli planeettojen tekemiin määräkulmiin suhteessa toisiinsa. Näin saadaan tulkintaan paljon lisäulottuvuutta erityisesti karmaattisessa mielessä. Tutkaillaan laajemmin eläinradan merkkien ja planeettojen symboliikkaa ja sukelletaan syvemmälle osallistujien karttoihin. Kerrataan perusteita tarpeen mukaan ja avataan myös ovea tulevaisuuteen ja luodaan katsaus transiitteihin. Astrologia ei ole ennustamista, mutta transiittitulkinta mahdollistaa ajanhengen luonteen ymmärtämiseen ja näin myös tulevien virtausten ennakoimisen.

Seuraava Astrologian jatkokurssi: la-su 9.-10.2.2019 klo 10-16

Osallistuminen: 140€ sis. kirjallisen kurssimateriaalin, syntymäkarttasi, lyhyen suullisen tulkinnan ja kahvi/teetarjoilun

Ilmoittautumiset syntymäaikatietojen kera (ppkkvv, syntymäpaikkakunta ja kellonaika) 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com

Huom! Ilmoittautuessasi samalla kertaa sekä Astrologian perusteisiin että jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 250€ (norm. 280€)


Enkelikurssi

Evelyn the Morgan lightKuinka saada yhteys enkeleihin ja heidän rakkaudelliseen ohjaukseensa? Kurssipäivien ainkana tutustumme omaan suojelusenkeliimme ja lukuisiin arkkienkeleihin, jotka tukevat ja kannattelevat valoamme. Teemme meditaatioita enkeliyhteyden vahvistamiseksi ja saat tietoa ja kanavoitua viestiä enkelimaailmasta. Enkelit välittävät rakkaudellista, lempeää ja parantavaa energiaa ja kurssipäivästä saat sylikaupalla voimaa ja lämpöä mukaasi. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai kokemuksia enkeleistä. Voit osallistua vain yhteen kurssipäivään tai useampiin. Tervetuloa mukaan ihanien sielunystävien seuraan!

Päivät enkelien kanssa: su 17.3.2019 Rakastavat enkelit, su 14.4. 2019 Parantavat enkelit ja su 19.5.2019 Voimaannuttavat enkelit

Kurssiaikataulu: klo 11-17

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Osallistuminen: 80€ / kurssipäivä sis. kahvitarjoilun

Ilmoittautumiset: 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com


Menneet elämät-meditaatioilta

flower-meadowTervetuloa matkalle menneeseen elämääsi ja itseesi! Illan aikana saat tietoa jälleensyntymästä, sielunkierrosta, karman lainalaisuuksista ja regressioterapiasta. Teemme yhteisesti ohjatun regressiomatkan, jossa pääset tarkastelemaan mennyttä elämääsi turvallisesti ja lempeästi omien mielikuviesi johdattelemana. Regressiomatkan avulla on mahdollista lisätä itsetuntemusta, saada valoa sielunpolulle ja ymmärtää syvällisesti omaa historiaa ja kehitystä. Regressiomatkalta saat tuliaisiksi ohjeistusta nykyiseen elämääsi ja sen viemiseen parhaaseen mahdolliseen suuntaan. Regressiomatka toimii myös energioiden lataajana ja läsnä ovat ohjaajamme ja auttajamme. Jos tunnet tarvetta vaihtaa ajatuksia regressiosta, meditaation jälkeen on mahdollista purkaa kokemuksia keskustellen.

Seuraava Menneet elämät -meditaatioilta: ke 20.3.2019 klo 18-20

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Osallistuminen: 40€ sis. kahvit/teet

Ilmoittautumiset: 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Reiki I

reikikädet

Reiki tulee japaninkielen sanoista rei ja ki, jotka tarkoittavat universaalia elämänenergiaa. Reiki on luonnollinen ja vakiintunut vaihtoehtoinen energiahoitomuoto. Reikin välittämisen voi oppia jokainen, ja Reiki 1 -kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi lempeällä energialla kuluttamatta omia voimavarojasi.

Viikonlopun kurssilla käydään läpi Mikao Usuin kehittämän hoitomuodon historiaa, Reikin eettiset periaatteet ja hoito-otteet itseä ja toisia hoidettaessa. Kurssin aikana saat henkilökohtaisen reikivihkimyksen, joka virittää värähtelytaajuutesi korkean energian lähteeseen. Reikikanava on sinun oma henkinen yhteytesi, joka on ollut sinulla olemassa aina. Reikivihkimyksen kautta kanavasi palautuu aktiiviseen käyttöösi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää parantavaa energiaa omassa elämässäsi.

Kurssimaksu 190€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, käteisellä paikan päällä tai sopimuksesta osissa.

Seuraava Reiki 1 -kurssi: la-su 23.-24.2.2019 klo 10-16

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Ilmoittautumiset: 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Reiki II

Reikikädet 3

Reiki 2 -kurssilla opit kolmen reikisymbolin käytön ja kaukohoidon ajan ja paikan yli. Saat henkilökohtaisen vihkimyksen ja syvennät tuntemustasi Reikistä ja sen lainalaisuuksista. Harjoittelemme hoitoja ryhmässä ja meditaatiotekniikkoja.

Reiki 2 on avoin kaikille, jotka ovat käyneet Reiki 1 -kurssin minun tai jonkun toisen opettajan johdolla. Suositeltavaa on, että Reiki 1 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta, jotta olet ehtinyt sopeutua uuteen energiatasoon ja tutustua Reikin virtaavuuteen.

Kurssimaksu 280€ sisältää kirjallisen kurssimateriaalin, todistuksen ja kahvi/teetarjoilun. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla, käteisellä paikan päällä tai sopimuksesta osissa.

Seuraava Reiki 2 -kurssi: la-su 27.-28.4.2019 klo 10-16

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Ilmoittautumiset: 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


Reiki III

reiki-master-logoReiki 3 eli Reiki Master -koulutus valmistaa sinut Reikin korkeimpaan asteeseen. Saat käyttöösi mastersymbolit ja aloitat kasvun ja kirkastumisen tien, joka vie sinua eteenpäin yhä selkeämmin oman intuitiosi, sisäisen ohjauksesi ja oppaidesi johdattamana. Koulutuksen käytyäsi olet valtuutettu välittämään vihkimyksiä ja opastamaan toisia heidän reikitiellään. Reiki Masterina sinulla on lupa opettaa Reikiä, mutta koulutus ei velvoita toimimaan opettajana. Opettaminen on kutsumus ja vain yksi osa reikitietä. Ennen kaikkea Reiki Master -koulutus toimii itsekasvun väylänä ja yhteyden avaajana universaaleihin harmonioihin. Moni käy koulutuksen osana omaa henkistä polkuaan ilman tarkoitusta toimia reikiopettajana.

Koulutus kestää noin vuoden ja koostuu lähiopetuspäivistä ja tapaamisten välillä itsenäisesti tehtävistä hoitoharjoitteluista ja pohtimistehtävistä. Koulutuksen ajan ja sen jälkeen olen käytettävissäsi ja tarjoan sinulle tukeni reikitielläsi. Reiki Master -koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on suoritetut Reiki 1 – ja Reiki 2 -kurssit. Suositeltavaa on, että Reiki 2 -vihkimyksen saamisesta on kulunut vähintään puoli vuotta ennen koulutuksen aloittamista. En kuitenkaan minä eikä kukaan mukaan voi määritellä sitä, milloin olet valmis etenemään mastertasolle. Jokaisen polku on omanlaisensa ja vain sinä voit tietää, millaiseksi tiesi muodostuu, millaisessa tahdissa etenet ja mikä on oikea aikataulu juuri sinulle. Jos reikitie kutsuu sinua pidemmälle, ota yhteyttä ja kysy lisää! 


Reikipäivä

heart yellowTervetuloa Reikin lämpöön! Reikipäivä on ryhmähoitopäivä kaikille reikikurssin käyneille. Päivä on reikitietäsi syventävä tapaaminen, jossa voidaan keskustella Reikin avaamista asioista ja elämänmuutoksista ja antaa ja vastaanottaa hoitoa. Uusia vihkimyksiä ei jaeta tällä kurssilla, mutta välitän kullekin osallistujalle oman reikitason (I-III) mukaisen vahvistuksen.

Päivän aikana teemme ryhmähoitoja ja lataamme ja tasapainotamme energiamme yhdessä. Tarpeen mukaan kerrataan itsehoito-otteet, toisen hoito-otteet ja chakrojen balansointi. Hoitopäivä sopii hyvin palauttamaan mieliin reikiyhteyttäsi, jos itsehoito on tahtonut unohtua tai reikikursseista on jo aikaa. Ryhmähoidot toimivat myös hyvänä harjoitteluna, jos toisten hoitaminen on syystä tai toisesta jäänyt vähemmälle tai et ole vielä rohkaistunut tekemään hoitoja muille. Ennen kaikkea päivä on varattu ihanaan rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon! Hoitopäivään voi osallistua kaikilta reikilinjoilta ja tasoilta.

Seuraava Reikipäivä: su 10.3.2019 klo 12-16

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Osallistuminen: 40€ sis. kahvit/teet

Ilmoittautumiset 040 824 4766 tai omshantipalvelut(at)gmail.com


Uudenkuun enkeli-ilta

planet-angel

Tervetuloa viettämään iltaa mukavaan seuraan! Uudenkuun enkeli-illat pidetään uudenkuun aikaan klo 18-20. Tutustumme kauden enkeleihin, teemme yhteisen meditaation ja nostamme enkelikortteja. Enkeli-iltojen teemat vaihtelevat Kuun kierron ja ryhmän mukaan. Jokaisessa tapaamisessa on mukana lempeä parantava enkelienergia ja voit pyytää apua tarvitsemaasi asiaan – enkelit auttavat ja vastaavat. Et tarvitse ennakkokokemuksia tai tietoa enkeleistä. Osallistuminen sisältää teetarjoilun. Lämpimästi tervetuloa!

Seuraava Uudenkuun enkeli-ilta: ti 5.2.2019 klo 18-20

Kurssipaikka: Puuvillatehtaankatu 10, 33210 Tampere

Osallistuminen: 20€ sis. kahvit/teet

Ilmoittautumiset omshantipalvelut(at)gmail.com tai 040 824 4766


Kaikki hinnat sis. Alv:n 24%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. 

Mainokset