Kanavoidut viestit

fairyKeijuviesti 

Keijut ovat maanläheisiä valohenkiä ja siksi erinomaisia auttajia käytännön ongelmissa ja pulmissa. Keijuopastus on suoraa, neuvokasta ja käytännönläheistä ja aina ystävällistä. Keijut auttavat mielellään jokaista, joka haluaa kääntyä heidän puoleensa. Keijut suojelevat koteja, lemmikkejä ja luontoa ja tuntevat erityistä läheisyyttä lapsia ja lapsenmielistä, leikkisää energiaa kohtaan. Keijuilta voit kysyä suoraan opastusta 1-2 kysymykseen, jotka askarruttavat mieltäsi. Keijukanavoinnin voit myös pyytää ilman kysymyksiä ja he neuvovat sinua juuri siihen asiaan, johon tarvitset lisävaloa omalle polullesi.

Käytän keijuviestin vastaanottoon selvänäköistä kanavointia ja keijukortteja. Keijuviesti on henkilökohtainen eikä sitä voi tilata toiselle. Keijuviestin pituus on noin kolme A4-sivua. Viesti toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostitse. Tilaukset omshantipalvelut(at)gmail.com.

angel b&wEnkeliviesti 

Enkeliviesti ohjautuu sinulle rakastavien enkeliesi välittämänä. Enkeliopastus on henkistä kehitystäsi ohjaavaa ja äärimmäisen lempeää. Kaikki enkelit välittävät puhdasta rakkautta, valoa ja tietoa hierarkian ylemmiltä tasoilta alemmille tasoille. Enkelit tuovat valoa sinnekin, missä on raskain varjomme, ja näin kaikesta siitä, mikä on valossa, tulee yhtä. Enkeliviestin avulla sinun on mahdollista päästä läheiseen yhteyteen näiden rakkaudellisten valo-olentojen kanssa. Enkelien tehtävänä on auttaa ihmiskuntaa eivätkä he torju avunpyyntöjä koskaan.

Käytän enkeliviestin vastaanottoon selvänäköistä kanavointia ja enkelikortteja. Enkeliviesti on henkilökohtainen eikä sitä voi tilata toiselle. Enkeliviestin pituus on noin kolme A4-sivua. Viesti toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostitse. Tilaukset omshantipalvelut(at)gmail.com.

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ