Hoidollinen Yin

Woman having Shiatsu massage by professional on living room floor

Hoidollinen Yin on lempeä kehonhuoltomenetelmä, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehon luontainen energiatasapaino palautetaan syvävenyttävien asentojen, hierontaotteiden ja akupainallusten avulla. Hoito aktivoi meridiaaneja eli energiakanavia, joita pitkin Qi virtaa elimistössä. Käsittely purkaa energiatukoksia ja rentouttaa niin mielen kuin kehon.

Hoito tapahtuu pukeissa lattialla patjalla ja jooga-asennot tuetaan tyynyjen avulla. Keho käydään läpi päästä varpaisiin rauhallisin ottein käyttäen sormia, kämmeniä ja kyynärvarsia akupisteiden ja energialinjojen avaamiseen. Kun Qi:n eli elinvoiman virtaus lisääntyy, immuniteetti ja kehon oma palautumisjärjestelmä aktivoituvat.  

Hoidollinen Yin sopii kaikille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi, lihashuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen. Hoito syvärentouttaa ja auttaa parantamaan unenlaatua, purkamaan stressiä ja virkistämään aineenvaihduntaa. Et tarvitse aiempia kokemuksia joogasta, ja yksilövastaanotto sopii kaikille myös tutustumiseksi Yinjoogaan. Syöpäpotilaille, elinsiirtopotilaille tai raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana Hoidollista Yiniä ei suositella.

Vastaanotto hoitohuoneellani Epilänharjulla Tampereella. Varaukset kalenteriin tai sähköpostitse omshantipalvelut (at) gmail.com.