Henkinen ohjaus

angel lightPuolen tunnin vastaanotolla voimme keskustella mieltäsi askarruttavista asioista liittyen henkisen kasvuusi ja sen tuomiin muutoksiin. Kanavoin sinulle myös henkimaailman valoviestiä tämänhetkisen elämäntilanteesi tueksi. Kanavoinnin apuna käytän kortteja ja selvänäköä. Kanavoinnin lähteenä toimivat enkelit, luonnonhenget ja henkioppaat. Ajanvaraukset 040 824 4766, omshantipalvelut(at)gmail.com tai online-kalenteriin.

Kirjalliset kanavoinnit

Keijuviesti

fairyKeijut ovat maanläheisiä valohenkiä ja siksi erinomaisia auttajia käytännön ongelmissa ja pulmissa. Keijuopastus on suoraa, neuvokasta ja käytännönläheistä ja aina ystävällistä. Keijut auttavat mielellään jokaista, joka haluaa kääntyä heidän puoleensa. Keijut suojelevat koteja, lemmikkejä ja luontoa ja tuntevat erityistä läheisyyttä lapsia ja lapsenmielistä, leikkisää energiaa kohtaan. Keijuilta voit kysyä suoraan opastusta 1-2 kysymykseen, jotka askarruttavat mieltäsi. Keijukanavoinnin voit myös pyytää ilman kysymyksiä ja he neuvovat sinua juuri siihen asiaan, johon tarvitset lisävaloa omalle polullesi.

Käytän keijuviestin vastaanottoon keijukortteja ja selvänäköistä kanavointia. Keijuviesti on henkilökohtainen eikä sitä voi tilata toiselle. Palvelu sisältää lisäksi yhden tarkentavan kysymyksen, jos haluat selventää jotain asiaa saamassasi viestissä. Keijuviestin pituus on noin kolme A4-sivua. Viesti toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostitse tai postitse katuosoitteeseesi. Maksu suoritetaan etukäteen.

Enkeliviesti

angel b&wKanavoitu enkeliviesti ohjautuu sinulle rakastavien enkeliesi välittämänä. Enkeliopastus on henkistä kehitystäsi ohjaavaa ja äärimmäisen lempeää. Kaikki enkelit välittävät puhdasta rakkautta, valoa ja tietoa hierarkian ylemmiltä tasoilta alemmille tasoille. Enkelit tuovat valoa sinnekin, missä on raskain varjomme, ja näin kaikesta siitä, mikä on valossa, tulee yhtä. Enkeliviestin avulla sinun on mahdollista päästä läheiseen yhteyteen näiden rakkaudellisten valo-olentojen kanssa. Enkelien tehtävänä on auttaa ihmiskuntaa eivätkä he torju avunpyyntöjä koskaan.

Käytän enkeliviestin vastaanottoon enkelikortteja ja selvänäköistä kanavointia. Enkeliviesti on henkilökohtainen eikä sitä voi tilata toiselle. Palvelu sisältää yhden tarkentavan kysymyksen, jos haluat selventää jotain asiaa viestissä. Enkeliviestin pituus on noin kolme A4-sivua. Viesti toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostitse tai postitse katuosoitteeseesi. Maksu suoritetaan etukäteen.

ღ Kaikki palveluni tapahtuvat ehdottomalla luottamuksella ja valon kanavana toimien. ღ